pagine di contenuti pagine di contenuti Il mio titolo pagine di contenuti

Inglese - My Wine

Vai ai contenuti

Menu principale:

Inglese

Il Menù
•  CHEF ' S   FINGERFOOD

€     8,00
•  OYSTERS tasting   each

€     5,00
•  RAW SEAFOOF *  tasting
(2 scampi - 2 red shrimps, 2 oysters)
€   15,00

•  SALMON *   TARTAR
marinated  with  Ribes

•  ANCHOVIES  OF  THE CANTÀBRICO

•  CHICKPEAS   puree  and  CHESTNUTS  with   OCTOPUS *
cooket at low temperature

•  Cream  of  PUMPKIN  with  PORCINI*,
ALMONDS  and  BACON

 BEANS   and   CHICORY
of  Apulia tradition

•  Salt  BEEF  with  Cheese  and
chopped  Hazelnuts  of  Langhe

•  RADICCHIO  pie
with  TALEGGIO  cheese  and  Potatoes  with  cream  of  Pumpkin

•  CHEESE  tasting  Italian  and  French  with  Jams

•  MIXED  SALAMI  chopping  board

   11,00



  10,00

€    12,00



€    11,00


    8,00



€    12,00



€      9,00



€    12,00

€    11,00
•  CHEF ' S  PASTA
€    13,00

LOW  TEMPERATURE   COOKING

•  MORRO  CODFISH *  served  on  cream  of  black  Pumpkin  and   vegetables

•  SALMON *  fillet  marinated
served  on  cream  pineapple  and  flan  of  Rise  and  vegetables

•  Red  WINE  PORK  TENDERLOIN  served  on  flan  of  Cheese  Potatoes

•  BRAISED BEEF  served  on  Porcini mushrooms *   and  vegetables




€    20,00


€    19,00


€    16,00


€    18,00

DOLCI

• CITRUS  CRÈME  BRÛLÉE

ESPRESSO  TIRAMISÙ

• SEMIFREDDO  with  RUM  and  CHOCOLATE

• CHOCOLATE  flan  with  CITRUS cream

• PACOSSATO ICE-CREAM


€      5,00


    5,00

    5,00


    5,00

    5,00

plate setting   €  2,00
You ' ll be welcome by   Gianni De Bellis

* Some products may be frozen at the origin or here through modern techniques of rapid freezing,
according to the procedures of igienic manual of selfcontrol, Reg. CE n. 852/04
Torna ai contenuti | Torna al menu